MARDİN / ARTUKLU - Mahmut Esat Atay Ortaokulu

Kas

Mahmut Esat Atay İlk/Ortaokulu olarak Cumhuriyetimizin 100. yılını öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşkuyla kutladık.

Haz

İngilizce öğretmenimiz Tuğba Nur AYDEMİR Enerji Tasarrufu ile ilgili öğrencilerimize seminer düzenlemiştir.

Haz

Ana sınıfı öğrencilerimizin velilerine Gelişim Dönemlerine Uygun bilgilendirici e bültenler gönderildikten sonra öğrencilerle birlikte uygulamalı etkinlikler ana sınıfı öğretmenimiz vetha  AKSİN tarafından yaptırılmıştır.

Haz

Okul zamanı dışında etkileşimli tahtalardan öğrencilerimize sinema ve eğitici Belgesel Etkinlikleri sınıf öğretmenlerimiz Hüzeyfe DENİZ ve Mücahit ALTINSOY tarafından gerçekleştirilmektedir.

Haz

Okula aidiyet ortamının oluşturulması için belli aralıklarla yemek kahvaltı etkinlikleri okulumuzda düzenlenmektedir.

May

sınıf Öğretmenlerimiz Mücahit ALTINSOY ve Hüzeyfe DENİZ koordinesinde ailemle kitap okuyorum etkinliği gerçekleştirildi.

May

Basketbol sahamızın çizgileri çizildi...

May

Öğretmenlerimiz arası voleybol ve masa tenisi turnuvasını düzenledik.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramındaki yarışmalarda başarılı olan Serbest ATAY, Simar ATAY VE Deneme sınavında başarılı olan öğrencimiz Sema KAYA ödüllendirildi.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle okulumuzda kutlandı. Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Nis

Öğrenci ve  aile ile birlikte öğrencinin başarma isteğini arttırıcı çalışma, Çalışma programını oluşturma ve çalışma ortamını düzenlemek için 8. sınıf öğrencilerimize öğrenci koçu olarak branş öğretmenlerimiz görevlendirilmiştir.

Nis

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Ekim Ayının 2. haftasında Okul Aile Birliği Toplantısı ve akabinde sınıf veli toplantıları yapıldı.

Nis

Merdivenlerin demir korkulukları ve bahçe düzenlemesi okul görevlisi Seyithan ATAY tarafından yapıldı.

Nis

Türkçe Öğretmeni Emel KAYAR ve Sınıf öğretmenimiz Mücahit ALTINSOY'un düzenlemiş olduğu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlar, başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm silah arkadaşları, şehitlerimizi minnet ve şükranla anıyoruz.

Nis

Okulumuz 7 ve 8. sınıflara aylık olarak düzenli deneme sınavları yapmaya devam ediyoruz.